Olguța Berbec

Dramă în familia Oanei Roman. Cele două sunt unele dintre cele mai respectate artiste de la noi din țară însă micile neînțelegeri și-au făcut locul în grupul celor mai de seamă artiști de muzică populară.


Pin On Felicitări

Îmi cer scuze pentru spam-ul cu criptomonede din ultimele zile Galerie foto.

. Olguța Berbec a ajuns în sala de judecată acolo unde procurorii trebuie să decidă cui aparține melodia interpretată de Niculina Stoican. În schimb la un moment dat a recunoscut a luat piesa cu bună ştiinţă deoarece a considerat c-ar fi culeasă din folclor scrie Click. Cântăreața a dat-o în judecată pe artistă deoarece susține că i-a furat o piesă.

Surse apropiate celor două cântărețe au mărturisit pentru Click. Ţinuta vestimentară din videoclipul m. Niculina Stoican și Olguța Berbec s-au întâlnit la tribunal.

2 days agoOlguța Berbec le-a spus judecătorilor că i-ar fi dat piesa cu drag dacă i-ar fi cerut-o însă Niculina Stoican a ţinut-o pe a ei. 2 days agoPe 14 iunie la Tribunalul București a avut loc procesul în care Niculina Stoican a fost data în judecată de către Olguța Berbec după ce aceasta i-ar fi furat piesa. În aceasta melodie si în acest videoclip ne este prezentata femeia care crede în iubire dar şi în puterea de a ierta.

Olguța Berbec și Niculina Stoican față în față la tribunal. Artista are doi copii. Olguța Berbec și Niculina Stoican luptă aprigă în sala de judecată Alarmă aeriană la Kiev în timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis A fotografiat iarba mare din spatele blocurilor să afle și alții că primăria nu-și face treaba.

Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican. Că cele două soliste au fost puse față în față de magistrați și interogate cu privire la piesa Dragoste veche și nouă. E mare scandal în muzica populară românească asta după ce Olguța Berbec a decis să acționeze în instanță în ceea ce privește situația cu interpreta Niculina Stoican.

Cântăreața e căsătorită cu Remus Novac. Olguța Berbec și Niculina Stoican confruntare la tribunal. Este vorba de piesa Stă murguțul lângă gard lansată de vedeta din județul Mehedinți în anul 2013.

Galerie foto Raluca Lăzăruț a fost victima hackerilor. 2 days agoOlguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican pentru o speță care privește drepturile de autor și cele conexe în materie de proprietate intelectuală. Olguța Berbec e în proces cu Niculina Stoican.

Printre preferatele Olguței s-ar afla și Angelica Stoian care i-ar fi servit drept model. Olguța Berbec și Niculina Stoican în instanță. Fiica vedetei suferă îngrozitor.

Cântăreața Olguța Berbec a trecut la instanță după ce o acuză pe Niculina Stoican de. Olguța Berbec este una dintre cele mai importante voci ale Mehedințiului cu o carieră muzicală de peste două decenii. Ce a decis instanța în cazul de plagiat.

Kanal D premiat aseara la Gala aniversara a prestigioasei publicatii Hayat 16 June 2022. De ce se pune staniol pe termopane 16 June 2022. Mai exact Niculina ar fi preluat fără a cere acord explicit o piesă care ar fi fost cântată de către Olguța Berbec.

Pe 14 iunie cele două soliste s-au întâlnit la. Încă din copilărie interpreta de muzică populară s-a orientat către artiști consacrați care au ajutat-o să evolueze și să atingă succesul. Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit într-un cadru de vis.


Pin On Traian


Olguta Berbec Colaj Album De La Gorj In Mehedinti Music


Olguța Berbec Măriuță Măriuță Long Sleeve Dress Fashion Hipster


Casa De Discuri Gs Music Folclor Azi Las In Urma Ce Am Iubit 7 Mil Vizionari Pe Youtube Olguta Berbec Un Produs Gs Music Hair Styles Beauty Hair


Colaj Olguta Berbec 2018 Intreg Albumul Iubeste Inima Si Iarta Youtube Youtube Video Incoming Call Screenshot


Pin On Muzică Petrecere


Olguța Berbec Pe Cărări Demult Uitate In 2022 Face Youtube Development


Surorile Osoianu Trei Crai De La Răsărit Youtube


Olguta Berbec Azi Las In Urma Ce Am Iubit Youtube Women Fashion Youtube


Pin On Amuzica


Pin On Carols Orthodox


Pin On Cintece De Neuitat


Pin On De Ascultat


Live Botez 2018 Olguta Berbec Remus Novac Si Formatia Banat Express Youtube Remus Express Sis


Olguta Berbec Iubeste Inima Si Iarta Youtube Muzică Populară Youtube Muzică


Pin On Gif


Pin On Nelu


Colinde Olguta Berbec Plecat Au Maria Youtube Youtube Maria Prin


Pin On Discover Romania

You have just read the article entitled Olguța Berbec. You can also bookmark this page with the URL : https://upinnisayanas.blogspot.com/2022/06/olguta-berbec.html

0 Response to "Olguța Berbec"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel